Hügli ako zamestnávateľ

My pre vás a vy pre nás

Chcete dlhodobo spoločne vytvárať náš úspech, čeliť rôznym zaujímavým výzvam v našich oblastiach obchodných činností a začať svoju kariéru vo firme Hügli?

Tak potom ste na správnom mieste! Preskúmajte svoje možnosti a na nasledujúcich stránkach zistite, či sa pre vás nájde niečo vhodné...

Čo hovoria naši zamestnanci?

Prečo Hügli?

  1. Medzinárodná spoločnosť s príjemným pracovným prostredím
  2. Férové platy a mnoho sociálnych služieb podľa potreby
  3. Individuálne možnosti vývoja s vlastnou zodpovednosťou a voľným priestorom

Implacement: Integrácia nových pracovníčok a pracovníkov

Novým pracovníčkam a pracovníkom chceme uľahčiť štart vo firme Hügli tak, ako sa len dá. Už od prijatia do práce u nás dostanete veľa cenných informácií o našej firme a jej činnosti resp. o prostredí. Tak sa môže každý cielene oboznámiť s našou firmou a už vopred spoznať dôležité oblasti. Od prvého dňa sa staráme o dôkladné uvedenie do úloh, ako aj organizačných súvislostí, a oboznámime nových zamestnancov s ich pracovným prostredím.

Podporujeme nové pracovníčky a nových pracovníkov, aby čo najskôr získali istotu a mohli samostatne pracovať. Pretože osobný úspech každého jednotlivca je aj naším firemným úspechom. Do procesu zapracovania sú zahrnuté pravidelné rozhovory so spätnou väzbou a slúžia na posúdenie výkonnosti ako aj na osobnú výmenu.

Tímová práca je povinnosť

Budúcnosť nepatrí osamelému bojovníkovi, ale tímom – o tom sme vo firme Hügli pevne presvedčení. Interdisciplinárna práca je u nás zvykom.

V komplexnom a atraktívnom prostredí musíme všetci otvoriť klapky na očiach a byť otvorení pre nové výzvy.
 

Naša ponuka voľných pracovných miest

Hľadáte výzvu celkom podľa vašej chuti? Tak potom ste na správnom mieste!

Prijímacie konanie

Práca vo firme Hügli – vaše vedomosti môžu naplniť vízie

Chcete sa u moderného zamestnávateľa poriadne naštartovať? Hľadáte nové výzvy a perspektívy? Dosiahli ste už veľa a chcete ešte viac? Pretože viete: Dokážete urobiť viac a chcete to ukázať. Chcete toho ešte veľa dosiahnuť? Tak potom sa k sebe hodíme. Čakajú na vás projekty zamerané na budúcnosť, mnohostranné úlohy a nové výzvy. Existuje pre vás veľa možností uplatniť svoje skúsenosti.

V našich tímoch sú neustále žiadané osobnosti ako vy: inovatívne, cieľavedomé, oplývajúce nápadmi.

Využite svoju zručnosť, vaše praktické skúsenosti a uskutočnite svoje pracovné želanie. Čakajú na vás atraktívne úlohy v kolegiálnom prostredí, veľa možností pre váš ďalší rozvoj a podpora medzinárodne úspešnej firmy..

Kontakt

Tešíme sa na vaše žiadosti

Hügli Food Slovakia
Phone +421 902 944 444
E-Mail obchod@huegli.sk

Hügli Food Slovakia
Nám. Slov. učeného tovarišstva 1552/6 / 917 01 Trnava
Slovakia